Archieven: Cases

Centraal Volmachtbedrijf

Missing Piece levert voor alle bij CVB aangesloten kantoren een ICT-kantooromgeving in de Cloud en levert ook de hardware. Door de samenwerking met DSNTY is er doormiddel van de 3CX koppeling een passende telefonieoplossing geïmplementeerd. “Wij hebben één aanspreekpunt als er iets is, en zij lossen dat dan op.”

AEGIR-Marine

AEGIR-Marine is een full service aanbieder en expert op het gebied van schroefasafdichtingen en de service aan voortstuwingsinstallaties van schepen. Het bedrijf komt uit de praktijk en weet hoe belangrijk het is dat elk van deze onderdelen goed werkt. En qua ICT-oplossing had AEGIR-Marine dezelfde wens: als het maar altijd en overal werkt!

Plinten & Profielen Centrale

PPC neemt het volledige concept af van Missing Piece. Peter Klaassen, eigenaar van PPC, vertelt dat deze tool wel erg handig is sinds er meer mensen vanuit huis werken. “ We hebben zo’n 100 werkplekken.

Connect Assuradeuren

Voor Connect Assuradeuren is het cruciaal dat de IT-omgeving altijd bereikbaar is, er geen storingen zijn en de nieuwste versies van de software geïnstalleerd zijn. “Connect Assuradeuren moet hier niet te veel omkijken naar hebben,” zegt directeur Cees Bennis.