Connect Assuradeuren

Connect Assuradeuren is een volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars.

“Zijn er onverhoopt toch storingen, dan worden deze voortvarend opgepakt.”

Voor Connect Assuradeuren is het cruciaal dat de IT-omgeving altijd bereikbaar is, er geen storingen zijn en de nieuwste versies van de software geïnstalleerd zijn. “Connect Assuradeuren moet hier niet te veel omkijken naar hebben,” zegt directeur Cees Bennis.

De uitdaging

Jarenlang had Connect Assuradeuren alle software draaien op lokale servers in het eigen kantoorgebouw. “De veiligheid was toen minder gegarandeerd dan wanneer alles in een datacenter zou staan,” vertelt directeur Bennis. “Bovendien vroeg het beheer van de kantooromgeving veel energie en aandacht. Als volmachtbedrijf besteden we onze tijd liever aan andere zaken.”

De oplossing van Missing Piece

Sinds 2017 neemt Missing Piece de gehele kantoorautomatisering – waaronder ook Outlook, Word en Excel – voor haar rekening. Cees Bennis: “We kenden deze partij al, omdat we een paar jaar eerder een verzekeringsapplicatie bij Missing Piece hadden ondergebracht.”

De directeur is blij met het resultaat. “De kwaliteit van het beheer is omhoog gegaan, omdat er bij Missing Piece specialisten zitten. Bovendien kunnen we ons – door de tijd die vrijkomt – beter richten op andere werkzaamheden.”

Het resultaat

“De omgeving van Missing Piece werkt goed,” is de conclusie van Bennis. “Zijn er onverhoopt toch storingen, dan worden deze voortvarend opgepakt.”

 

Benieuwd hoe wij uw organisatie ook verder kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.