De Moderne Werkplek
voor echte professionals

Live Workspace: ontworpen voor succes

De Live Workspace is ontwikkeld en getest in samenwerking met assurantiebedrijven uit de Nederlandse financiële sector en hun belangrijkste softwareleveranciers. Zo weten we zeker de Live Workspace het maximale uit je software investering haalt. Ongeacht de branche waar je werkzaam in bent begrijpen wij heel goed dat het succes van jouw organisatie afhangt van de veiligheid en beschikbaarheid van deze software. Daarom zorgen wij ervoor dat alles in het werk wordt gesteld om jou hier stabiel, veilig en klaar voor de toekomst mee te laten werken.

Staat het door jou gebruikte pakket er niet tussen? Geen probleem, de Live Workspace is niet exclusief ontwikkeld voor alleen deze software. Ook met jouw applicatie weten raad. Neem contact met ons op voor advies over hoe ook jij live kan gaan met de Live Workspace.

Met o.a. deze software werkt de Live Workplace perfect samen:

Waar je ook bent, zodra je je werkplek opstart heb je altijd toegang tot alles wat je nodig hebt. De Live Workspace is de oplossing voor een moderne en innovatieve werkomgeving van dé IT Partner met haar roots uit de financiële sector: Missing Piece.

Jouw Live Workspace wordt veilig gehost in de cloud, origineel ontworpen voor de applicaties waar financieel Nederland mee werkt, powered by Microsoft 365 en Azure. Zo kun jij je richten op je klant, wij zorgen voor de rest. Van beveiliging van je data tot de ondersteuning van je medewerkers, Missing Piece regelt het voor je.

 

“It’s your moment,
time to shine!”

Live Workspace bestaat uit:

 • Een volledig beheerde Microsoft 365 werkplek
 • Aangevuld met de voor jouw organisatie cruciale en favoriete applicaties
 • Onder continue bescherming van pragmatische Security oplossingen
 • Je e-mail, data opslag en applicaties dus veilig en stabiel 24/7 beschikbaar
 • Standaard voorzien van de Service en Support van de specialisten van Missing Piece
 • Oftewel alle benodigde hard- en software voor thuis, onderweg en op kantoor
 • En dat alles voor een vast bedrag per maand op basis van gebruik
Ben je klaar om live te gaan?

Live Workspace

Elke organisatie heeft andere uitdagingen. De Live Workspace kan er voor jouw organisatie anders uit zien dan voor je buurman. Daarom is de Live Workspace modulair opgebouwd. Wij stellen jouw Live Workspace samen uit verschillende bouwblokken, onze modules, waarmee we de perfecte werkervaring voor je samenstellen.Live Workspace bestaat uit:

De Service Module is de basis van jouw Live Workspace. Want de technologie onder de motorkap is niks zonder een goede ondersteuning door onze specialisten. Je hebt telefonisch, per e-mail of via ons Self Service Portal contact met ons Customer Care Team de je altijd snel en correct helpt.

Verder beheren wij je Microsoft 365 omgeving en zorgen we dat al je werkplekken en in ons beheer zijnde apparatuur beveiligd, beheerd en up to date zijn.

Voor elke applicatie hebben wij het juiste cloud platform. Zo werk je met elke applicatie (of dit nu een SaaS of legacy applicatie is) waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Zo zijn wij in staat om de Moderne Werkplek ervaring, waarbij je geen gebruik meer maakt van logge RDS of Citrix omgevingen, te bieden voor applicaties als ANVA, Level, DIAS en Assu.

Omdat we gebruik maken van Microsoft Azure en Azure Virtual Desktop (AVD) heb je altijd een omgeving die past bij jouw eisen en wensen. Ook zorgen wij voor back-ups en het technisch beheer van je infrastructuur en applicaties.

Licentie compliance kan nogal een hoofdbreker zijn. Daarom bundelen wij alle licenties die nodig zijn om jouw Live Workspace draaiende te houden in dit bouwblok. Wij zorgen dat de licenties tijdig hernieuwd of opgezegd worden, zodat jij nooit teveel of te weinig betaald en altijd beschikt over de software functionaliteiten die je nodig hebt.

Zo is Live Workspace bijvoorbeeld altijd voorzien van Microsoft 365 met daarin alle bekende Microsoft tools zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Maar ook SharePoint, Teams, OneDrive en nog veel meer tools maken onderdeel uit van dit onmisbare pakket. Heb je nog meer software nodig? We nemen je wensen graag met je door.

De Lokatie Module is het Live Workspace bouwblok dat alles voorziet dat op jouw kantoorlocatie(s) nodig is om te kunnen werken. We regelen voor jou de beveiliging, je (draadloze) netwerk, zorgen dat je bezoekers netjes kunnen inloggen op je eigen gastennetwerk en kunnen ook je printers voor je beheren.

Zelfs je internetverbindingen kunnen we voor je regelen. En als je wilt, voeren we deze zelfs dubbel uit zodat je bij een storing gewoon door kunt werken. Wel zo handig in een tijd waarin alles online gebeurt!

Beveiliging heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom investeren we veel tijd en geld in het veilig houden van onze platformen en helpen we jou ook graag met het veilig houden van jouw organisatie.

Standaard in onze dienstverlening is de inzet van Multi Factor Authenticatie voor software, Microsoft 365 back-up & restore en SOC SIEM waarmee we 24×7 je hele IT-omgeving proactief monitoren op verdachte situaties. Wel zo’n fijne gedachte dat er altijd iemand klaar staat om in te grijpen als het nodig is!

Uiteraard doen we nog veel meer om je veilig te houden, maar dat vertellen we je liever persoonlijk. Als kers op de taart zijn we in het bezit van een ISO 27001 certificering en beschikken we over een ISAE3000 SOC2 verklaring waarmee we vooroplopen in de branche.

Live Workspace Add-Ons:


De basis is al goed, maar het kan altijd beter.

Er is altijd nog wel iets dat niet in een standaard doosje past. Maatwerk is bij ons mogelijk binnen ons standaarden, dus we denken graag mee over de details die Live Workspace echt jouw Moderne Werkplek maken.

Naast onze ‘security baseline’ via de security module kan het altijd beter. Denk hierbij aan het verhogen van de ‘Security Awareness’ van je collega’s en Multi Factor Authenticatie op end-points.

Aantonen dat je compliant bent is soms lastiger dan het lijkt. Het verkrijgen van de juiste stempeltjes en bevestigingen van controlerende instanties kan een tijdrovende klus zijn. Zeker aangezien er vanuit steeds meer wet- en regelgeving (denk aan DORA en NIS2) ook aandacht voor de werking en beveiliging van digitale systemen komt.

Onze compliance add-ons kunnen je helpen om dit beter onder controle te krijgen. Denk hierbij aan premium en immutable back-up oplossingen en jaarlijkse full restores.

Onze voordelen voor jou

 • Van oorsprong uit de veeleisende financiële sector
 • Al meer dan 5000 gebruikers gingen je voor 
 • Veiligheid en beschikbaarheid staan voorop 
 • Je applicaties en data vanaf elke locatie tot je beschikking
 • 24/7 proactieve monitoring en beheer
 • Moderne tools om intern en extern slimmer samen te werken
 • De laatste technologische ontwikkelingen vanuit o.a. Microsoft snel tot je beschikking
 • Een vriendelijk Customer Care team voor al je vragen
 • Wij zijn jong, dynamisch en ambitieus
 • Je ontzorgen op het gebied van IT is waar we goed in zijn
 • Een premium werkomgeving leveren voor je medewerkers is wat we doen

Twijfel niet, neem contact met ons op en verbaas je over wat er allemaal kan in jouw organisatie.
Welcome to live