De Moderne Werkplek
voor finance professionals

Live Workspace: built for success

Live Workspace is ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met de belangrijkste softwareleveranciers in de Nederlandse financiële sector. Zo weten we zeker dat jij met Live Workspace het maximale uit je software investering haalt. Wij begrijpen heel goed dat het succes van jouw organisatie afhangt van de veiligheid en beschikbaarheid van deze software. Daarom zorgen wij ervoor dat alles in het werk wordt gesteld om jou hier optimaal mee te laten werken.

Staat het door jou gebruikte pakket er niet tussen? Geen probleem, Live Workspace is niet exclusief ontwikkeld voor alleen deze software. Ook met jouw applicatie weten we zeker weten raad. Neem contact met ons op voor advies over hoe ook jij live kan gaan met Live Workspace.

Met deze software werkt Live Workplace perfect samen:

Waar je ook bent, zodra je je werkplek opstart heb je altijd toegang tot alles wat je nodig hebt. Live Workspace is de moderne werkplek oplossing van dé IT Partner voor financieel specialisten en zakelijke dienstverleners: Missing Piece.

Jouw Live Workspace wordt veilig gehost in de cloud, gebouwd voor de applicaties waar financieel Nederland mee werkt, met Microsoft 365 als belangrijkste hoeksteen. Zo kun jij je richten op je klant, wij zorgen voor de rest. Van beveiliging tot de ondersteuning van je medewerkers, Missing Piece regelt het voor je.

Live Workspace is beschikbaar in twee pakketten: Business en Premium. We adviseren je op deze pagina graag wat bij jou past.

It’s your moment,
time to shine!

Live Workspace bestaat uit:

 • Een volledig beheerde Microsoft 365 tenant;
 • Ingericht voor jouw favoriete financiële applicaties;
 • 9 x 5 of 24 x 7 Service en support van de specialisten van Missing Piece;
 • Je e-mail, data opslag en applicaties veilig en onder controle;
 • IT Security oplossingen;
 • Alle benodigde hard- en software voor thuis, onderweg en op kantoor;
 • Altijd ruimte voor maatwerk;
 • Alles geregeld voor een vast bedrag per maand.
Are you ready to go live?

Live Workspace

Elke organisatie heeft andere uitdagingen. Live Workspace kan er voor jouw organisatie anders uit zien dan voor je buurman. Daarom is Live Workspace er in twee varianten: Live Workspace Business en Live Workspace Premium. Wij stellen je Live Workspace samen uit verschillende bouwblokken, onze Packs waarmee we de perfecte werkplek voor je samenstellen.Live Workspace Business bestaat uit:

Het Service Pack is de basis van jouw Live Workspace. Want de technologie onder de motorkap is niks zonder een goede ondersteuning door onze specialisten. Je hebt telefonisch, per e-mail of via ons Self Service Portal contact met onze Servicedesk en wordt altijd snel en correct geholpen.

Verder beheren wij je Microsoft 365 omgeving en zorgen we dat al je werkplekken en in ons beheer zijnde devices beveiligd, beheerd en up to date zijn.

Als je kiest voor Live Workspace Business, dan krijg je 9 x 5 support van onze Servicedesk. Kies je voor Live Workspace Premium? Dan mag je ons altijd wakker bellen, 24 x 7.

Voor elke applicatie hebben wij het juiste cloud platform. Zo werk je met elke applicatie (of dit nu een SaaS of legacy applicatie is) waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Zo zijn wij in staat om de Moderne Werkplek ervaring, waarbij je geen gebruik meer maakt van logge RDS of Citrix omgevingen, te bieden voor applicaties als ANVA, Level, DIAS en Assu.

Omdat we gebruik maken van bijvoorbeeld Microsoft Azure, Azure Virtual Desktop (AVD), of ons eigen in samenwerking met onze TSH zusterbedrijven ontwikkelde Private Cloud platform, heb je altijd een omgeving die past bij jouw eisen en wensen. Ook zorgen wij voor back-ups en het technisch beheer van je infrastructuur en applicaties.

IT compliance kan nogal een hoofdbreker zijn. Daarom bundelen wij alle licenties die nodig zijn om jouw Live Workspace draaiende te houden in dit bouwblok. Wij zorgen dat de licenties tijdig hernieuwd of opgezegd worden, zodat jij nooit teveel of te weinig betaald en altijd beschikt over de software functionaliteiten die je nodig hebt.

Zo is Live Workspace bijvoorbeeld altijd voorzien van Microsoft 365 met daarin alle bekende Microsoft tools zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Maar ook SharePoint, Teams, OneDrive en nog veel meer tools maken onderdeel uit van dit onmisbare pakket. Heb je nog meer software nodig? We nemen je wensen graag met je door.

Het Location Pack is het Live Workspace bouwblok dat alles voorziet dat op jouw kantoorlocatie(s) nodig is om te kunnen werken. We regelen voor jou je (draadloze) netwerk, zorgen dat je bezoekers netjes kunnen inloggen op je eigen gastennetwerk en kunnen ook je printers voor je beheren.

Zelfs je internetverbindingen kunnen we voor je regelen. En als je wilt, voeren we deze zelfs dubbel uit zodat je bij een storing gewoon door kunt werken. Wel zo handig in een tijd waarin alles online gebeurt!

Beveiliging heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom investeren we veel tijd en geld in het veilig houden van onze platformen en helpen we jou ook graag met het veilig houden van jouw organisatie.

Als je kiest voor Workspace Live Business, dan monitoren we met SOC-SIEM 24×7 je hele IT-omgeving op verdachte situaties. Wel zo’n fijne gedachte dat er altijd iemand klaar staat om in te grijpen als het nodig is!

Met Workspace Live Premium bewaken we met de modernste Endpoint Detection & Response oplossingen (virusscanners, encryptie etc.) je werkplekken, en zorgen we met Multi Factor Authenticatie dat niemand ongewenste toegang tot je data kan krijgen. Verder zorgen we voor goede back-ups mocht je toch een keer een bestand kwijt raken. We verbeteren ook het bewustzijn en vaardigheden op het gebied van het herkennen en voorkomen van digitale dreigingen van je medewerkers met ons Security Awareness programma.

Uiteraard doen we nog veel meer om je veilig te houden, maar dat vertellen we je liever persoonlijk. Als kers op de taart zijn we in het bezit van een ISO 27001 certificering en beschikken we over een ISAE 3000D Type II verklaring welke toespitst op de NVGA kwaliteitsnormering.

Er is altijd nog wel iets dat niet in een standaard doosje past. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk, dus we denken graag mee over de details die Live Workspace echt jouw Moderne Werkplek maken.

Live Workspace Premium bestaat uit:


Alle onderdelen van Live Workspace Business, inclusief: Proactieve SOC - SIEM Security, ondersteuning en advies bij compliancy vraagstukken en gebruikersadoptie, instructies en trainingen.

Aantonen dat je compliant bent is soms lastiger dan het lijkt. Het verkrijgen van de juiste stempeltjes en bevestigingen van controlerende instanties kan een tijdrovende klus zijn. Zeker aangezien er vanuit steeds meer wet- en regelgeving (denk aan NIS-2) ook aandacht voor de werking en beveiliging van digitale systemen komt.

Kies je voor Live Workspace Premium, dan voorzien wij je altijd tijdig van de juiste rapportages en inzichten om jouw compliance vragen zo snel mogelijk naar tevredenheid beantwoord te krijgen.

De Modern Workplace is meer dan de vervanging van een stukje hardware. Applicaties en data worden op een andere manier ingezet en om hier het maximale uit te halen zorgen we met Live Workspace Premium voor de gebruikersadoptie bij je medewerkers. Ze leren van ons hoe alles werkt en hoe ze optimaal aan het werk gaan met hun nieuwe werkplek.

Onze voordelen voor jou

 • Branchespecifieke kennis. 
 • Al meer dan 5000 gebruikers uit jouw branche. 
 • Veiligheid staat voorop. 
 • Benaderbaarheid; je data vanaf elke locatie tot je beschikking. 
 • De complexiteit en nieuwe ontwikkelingen aangaande ICT nemen wij voor je uit handen. 
 • Geen additionele kosten voor het uitvoeren van updates op je applicaties. 
 • Eén Servicedesk voor al je technische vragen. 
 • Nieuwe ontwikkelingen in de praktijk snel uitgerold. 

Twijfel niet, neem contact met ons op en verbaas je over wat er allemaal kan in jouw organisatie.
Welcome to live