This is us.
A new way to work

Welcome to live.

Hoe verwoorden we op deze pagina kort en bondig wie wij zijn, wat wij doen en wat ons drijft? Liefst zouden we je namelijk face-to-face uitnodigen en ontmoeten in ons nieuwe kantoor in Bunnik. Hier zouden we je zintuigen namelijk dusdanig weten te triggeren en activeren dat je niet alleen ziet en hoort, maar vooral ook voelt wie wij zijn. Real live dus, want daar draait bij ons alles om. Missing Piece "closes the loop" met productiviteitsverhogende oplossingen door technologie online voor iedereen beschikbaar te maken en real live tot leven te brengen. Waar je ook bent;

Ons avontuur begint in 2007 na een lange zoektocht naar een voor ons perfecte ICT-partner. Bottom line was dat we simpelweg geen specialist wisten te vinden die onze wereld – toen nog specifiek de assurantiebranche – kende, laat staan begreep. En laten we eerlijk zijn; financieel dienstverleners hebben gewoon specifieke issues die als je die niet goed weet te vertalen, desastreus kunnen zijn.

Met de live gang van Missing Piece wisten we voor financieel dienstverleners, accountantskantoren, maar ook andere zakelijke dienstverleners een gat te overbruggen waarmee ICT plotseling een efficiency verhogende factor werd. Als pur sang professionals die zelf werkzaam waren in de verzekeringsbranche, (her)kenden we natuurlijke valkuilen. Ons DNA ligt dan ook akelig dichtbij dat van onze opdrachtgevers, die ons al snel wisten te vinden. Want ook zij misten precies dat, wat wij als Missing Piece voor hen in de breedste zin van alle bits, bites, ones en zero’s konden invullen.

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige ICT-partner. Een betrouwbare Microsoft 365 Cloud specialist die iedereen in de financiële wereld aansluit op de moderne werkplek. Met alles – maar dan ook echt alles – wat daarbij hoort. Van hardware tot live en safe access van software platformen en data. Een total solution approach waarbij je overal (waar je ook bent) 24/7 live bent en beschikt over een proactieve helpdesk die ervoor zorgt dat je nooit iets mist en altijd 100% kunt focussen op je core business. En daarmee de wereld jouw klanten.

Met een duidelijke focus op de moderne werkplek hebben we vanuit onze believes ‘they said it couldn’t be done, so we did anyway’  een nieuwe werkelijkheid gecreëerd die productivity, safety en convenience samenbrengen. Waarbij onze door innovatie gedreven product developers ervoor zorgen dat de voorsprong die je vandaag ervaart, er morgen ook weer is. Waarbij user experience (UX), operational excellence, grip op kosten en schaalbaarheid de belangrijkste drivers of our concept zijn.

Missing Piece is in het bezit van een ISO27001 certificering. Daarnaast beschikt Missing Piece over een ISAE3000D Type II verklaring welke toespitst op de NVGA kwaliteitsnormering.

Certificeringen

In basis is veilige toegang tot relevante data essentieel voor iedere succesvolle onderneming. Dat gegeven is bij ons priority #1.

Altijd live en altijd toegang tot data met een waardevolle beheersstructuur zodat niemand iets mist – of erger – kwijt kan raken. Veilig, binnen een omgeving waar alleen mensen met de juiste clearance toegang tot hebben. Wat automatisch betekent dat alle data beschermd en afgeschermd is voor de buitenwereld. Al onze processen zijn om die reden gecertificeerd. Missing Piece is dan ook in het bezit van een ISO 27001 certificering. Daarnaast hebben we ook een zogenaamde ISAE3000D Type II verklaring die toegespitst is op ons ‘Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten’. Los daarvan laten wij ons jaarlijks auditen. Alles om ervoor te zorgen dat iedereen altijd en overal toegang heeft tot data in een uiterst veilige ICT-omgeving.

Let's get intimate

Voor Missing Piece is customer intimacy leidend. In alles wat we doen, staan onze opdrachtgevers en gebruikers centraal

We maken altijd tijd voor onze klanten en steken veel tijd in onze relaties. We zijn ervan overtuigd dat we los van onze expertise en know how, hier het verschil maken. Onze accountmanagers spreek je dan ook net zo makkelijk live als dat je ze online via Teams ontmoet. We make it personal. En dat ondanks onze sterke groei in de laatste jaren. We weten waar het om draait en hebben altijd een vinger aan de pols. Met de noodzakelijke updates en innovaties die zorgen dat je vooruit kunt blijven bewegen.

Teams win championships
Meet some of ours that help you go live:

They went live: cases

Wij zijn trots op onze klantenportefeuille en streven naar langdurige relaties. Lees de klantcases en raak geïnspireerd over de mogelijkheden van ICT Outsourcing door Missing Piece. Onze klanten bevinden zich in de financiële dienstverlening, accountancy en zakelijke dienstverlening.

 

 

Check what's new about your world News

‘Als technische club stellen we juist menselijkheid centraal’
2 oktober 2023

‘Als technische club stellen we juist menselijkheid centraal’

In deze eerste column vertellen Joost en Tom over hun missie (Go Premium), het belang van klantbeleving en de menselijkheid achter IT.
Met trots verwelkomen wij Heinenoord als nieuwe klant!
1 maart 2022

Met trots verwelkomen wij Heinenoord als nieuwe klant!

Door hun ICT uit te besteden aan Missing Piece wordt Heinenoord volledig ontzorgd. De samenwerking omvat het onderhouden en beheren van clouddiensten; De Moderne Werkplek met Microsoft 365.
Missing Piece is FD Gazelle 2021
29 oktober 2021

Missing Piece is FD Gazelle 2021

Het is ons weer gelukt! Missing Piece is FD Gazelle 2021! Wij zijn super trots om voor het zevende jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland te behoren!
Missing Piece is weer glansrijk geslaagd voor de jaarlijkse audit van certificering ISO27001
4 oktober 2021

Missing Piece is weer glansrijk geslaagd voor de jaarlijkse audit van certificering ISO27001

Missing Piece is weer glansrijk geslaagd voor de jaarlijkse audit van certificering ISO27001! Hiermee hebben wij ons ISO certificaat weer verlengd.
Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase
30 september 2020

Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase

Missing Piece B.V. (‘Missing Piece’) sluit zich aan bij Total Specific Hosting B.V. (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven. Als onderdeel van TSH krijgt Missing Piece toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven.
Samen werken of Samenwerken
23 april 2021

Samen werken of Samenwerken

De coronacrisis heeft ons gedreven naar onze eigen bubbel. De individuele, unieke werkbeleving heeft daardoor een diepe, duistere laag gekregen met als gevolg dat onze - continu groeiende - bubbels steeds meer uit elkaar drijven. Nieuwe golven in de rap transformerende digitale wereld maken het er niet gemakkelijker op.
Welcome to live: the next stage for Missing Piece
6 juli 2023

Welcome to live: the next stage for Missing Piece

Het is tijd voor een frisse blik op IT voor financials. Iedereen zei dat het niet kon, dus wij deden het toch. Voor je staat een hernieuwd Missing Piece, in een nieuwe jas met het vertrouwde DNA van jouw IT-partner voor de financiële sector. Een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe belofte: Wherever you are. Welcome to live.

Missing Piece heeft als strategie dat 'customer intimacy leidend moet zijn bij alles wat we doen.' Om zo dicht mogelijk bij u als klant te blijven, investeren wij daar veel tijd en energie in.