Dit zijn wij
Een nieuwe manier van werken

Welcome to live

Hoe verwoorden we op deze pagina kort en bondig wie wij zijn, wat wij doen en wat ons drijft? Liefst zouden we je namelijk face-to-face uitnodigen en ontmoeten in ons nieuwe kantoor in Bunnik. Hier zouden we je zintuigen namelijk dusdanig weten te triggeren en activeren dat je niet alleen ziet en hoort, maar vooral ook voelt wie wij zijn. Real live dus, want daar draait bij ons alles om. Missing Piece "closes the loop" met productiviteitsverhogende oplossingen door technologie online voor iedereen beschikbaar te maken en real live tot leven te brengen. Waar je ook bent;

Ons avontuur begint in 2007 na een lange zoektocht naar een voor ons perfecte ICT-partner. Bottom line was dat we simpelweg geen specialist wisten te vinden die onze wereld – toen nog specifiek de assurantiebranche – kende, laat staan begreep. En laten we eerlijk zijn; financieel dienstverleners hebben gewoon specifieke issues die als je die niet goed weet te vertalen, desastreus kunnen zijn.

Met de live gang van Missing Piece wisten we voor financieel dienstverleners, accountantskantoren, maar ook andere zakelijke dienstverleners een gat te overbruggen waarmee ICT plotseling een efficiency verhogende factor werd. Als pur sang professionals die zelf werkzaam waren in de verzekeringsbranche, (her)kenden we natuurlijke valkuilen. Ons DNA ligt dan ook akelig dichtbij dat van onze opdrachtgevers, die ons al snel wisten te vinden. Want ook zij misten precies dat, wat wij als Missing Piece voor hen in de breedste zin van alle bits, bites, ones en zero’s konden invullen.

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige ICT-partner. Een betrouwbare Microsoft 365 en Azure Cloud specialist die iedereen in de financiële wereld aansluit op de moderne werkplek. Met alles – maar dan ook echt alles – wat daarbij hoort. Van hardware tot live en veilig toegang tot software platformen en data. Een totaal oplossing waarbij je altijd en overal 24/7 live bent en beschikt over een proactieve helpdesk die ervoor zorgt dat je nooit iets mist en altijd 100% kunt focussen op je core business en die van jouw klanten.

Met een uitgesproken visie op de moderne werkplek hebben we gedreven vanuit ‘they said it couldn’t be done, so we did anyway’ een nieuwe werkelijkheid gecreëerd die samenwerken, veiligheid en gemak samenbrengen. Waarbij onze door innovatie gedreven product ontwikkelaars ervoor zorgen dat de voorsprong die je vandaag ervaart, er morgen ook weer is. Waarbij gebruikers ervaring, operationele stabiliteit, grip op kosten en schaalbaarheid de belangrijkste uitgangspunten van ons werkplekconcept zijn.

Missing Piece is in het bezit van een ISO27001 certificering. Daarnaast beschikt Missing Piece over een ISAE3000 SOC2 verklaring waarmee we vooroplopen in de branche.

Certificeringen

In basis is veilige toegang tot relevante data essentieel voor iedere succesvolle onderneming. Dat gegeven is bij ons prio #1.

Altijd live en altijd toegang tot data met een waardevolle beheersstructuur zodat niemand iets mist – of erger – kwijt kan raken. Veilig, binnen een omgeving waar alleen mensen met de juiste rechten toegang tot hebben. Wat automatisch betekent dat alle data beschermd en afgeschermd is voor de buitenwereld. Al onze processen zijn om die reden gecertificeerd. Missing Piece is dan ook in het bezit van een ISO 27001 certificering. Daarnaast hebben we ook een zogenaamde ISAE3000 SOC2 verklaring die toegespitst is op het ‘Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten’. Los daarvan laten wij ons met regelmaat auditen. Alles om ervoor te zorgen dat iedereen altijd en overal toegang heeft tot data in een uiterst veilige IT-omgeving.

Klantintimiteit

Voor Missing Piece is klantintimiteit leidend. In alles wat we doen, staan onze opdrachtgevers en gebruikers centraal

We maken altijd tijd voor onze klanten en steken veel tijd in onze relaties. We zijn ervan overtuigd dat we, los van onze kennis en ervaring, hier het verschil maken. Onze accountmanagers spreek je dan ook net zo makkelijk live als dat je ze online via Teams ontmoet. We maken het persoonlijk. En dat ondanks onze sterke groei in de laatste jaren. We weten waar het om draait en hebben altijd een vinger aan de pols. Met de noodzakelijke updates en innovaties die zorgen dat je vooruit kunt blijven bewegen.

Dit zijn wij:

Het laatste nieuws

‘Als technische club stellen we juist menselijkheid centraal’
2 oktober 2023

‘Als technische club stellen we juist menselijkheid centraal’

In deze eerste column vertellen Joost en Tom over hun missie (Go Premium), het belang van klantbeleving en de menselijkheid achter IT.
“We hebben onze nieuwe weg gevonden!”
7 mei 2024

“We hebben onze nieuwe weg gevonden!”

De basis van onze doelen in 2024: de klant en medewerker centraal. In deze column nemen Tom en Joost je mee in de ontwikkelingen binnen Missing Piece.
De weg naar positieve veranderingen: Thijs Wienhoven
22 januari 2024

De weg naar positieve veranderingen: Thijs Wienhoven

We zijn bij Missing Piece druk bezig om onze dienstverlening naar een nieuw niveau te tillen. Thijs vertelt over de mooie veranderingen!
Een volledig beheerde Microsoft 365: onze klanten willen niet meer zonder!
22 december 2023

Een volledig beheerde Microsoft 365: onze klanten willen niet meer zonder!

De mogelijkheden van Microsoft 365 bieden veel voordelen: niet alleen flexibel werken, maar ook rust! We vertellen je alles over Live Workspace en Microsoft 365
Ervaar het comfort: e-mail, data-opslag en applicaties veilig en onder controle in de cloud
26 februari 2024

Ervaar het comfort: e-mail, data-opslag en applicaties veilig en onder controle in de cloud

De komst van de cloud heeft geleid tot een enorme verandering in hoe we informatie beheren. We vertellen meer over het comfort van de cloud!
Gebruikers aan- en afmelden: doe het met zorgeloos gemak!
9 november 2023

Gebruikers aan- en afmelden: doe het met zorgeloos gemak!

Medewerkers komen en gaan, en dat brengt de nodige administratieve lasten met zich mee. We leggen je uit hoe je gebruikers aan- en afmeldt met zorgeloos gemak.
Het vertrouwen van HOWDEN: wensen en ideeën worden gerealiseerd
7 december 2023

Het vertrouwen van HOWDEN: wensen en ideeën worden gerealiseerd

HOWDEN vertelt hoe Missing Piece hen ontzorgt bij de implementatie en het onderhoud van hun administratiesysteem en de communicatie met Engeland.
IT Security oplossingen: the missing piece van organisaties
16 oktober 2023

IT Security oplossingen: the missing piece van organisaties

IT security oplossingen zijn een must voor elke organisatie. Eerder was het een nice-to-have, nu worden organisaties door de wet verplicht. Dit heb je nodig!
Met trots verwelkomen wij Heinenoord als nieuwe klant!
1 maart 2022

Met trots verwelkomen wij Heinenoord als nieuwe klant!

Door hun ICT uit te besteden aan Missing Piece wordt Heinenoord volledig ontzorgd. De samenwerking omvat het onderhouden en beheren van clouddiensten; De Moderne Werkplek met Microsoft 365.
Missing Piece is FD Gazelle 2021
29 oktober 2021

Missing Piece is FD Gazelle 2021

Het is ons weer gelukt! Missing Piece is FD Gazelle 2021! Wij zijn super trots om voor het zevende jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland te behoren!
Missing Piece is weer glansrijk geslaagd voor de jaarlijkse audit van certificering ISO27001
4 oktober 2021

Missing Piece is weer glansrijk geslaagd voor de jaarlijkse audit van certificering ISO27001

Missing Piece is weer glansrijk geslaagd voor de jaarlijkse audit van certificering ISO27001! Hiermee hebben wij ons ISO certificaat weer verlengd.
Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase
30 september 2020

Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase

Missing Piece B.V. (‘Missing Piece’) sluit zich aan bij Total Specific Hosting B.V. (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven. Als onderdeel van TSH krijgt Missing Piece toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven.
Samen werken of Samenwerken
23 april 2021

Samen werken of Samenwerken

De coronacrisis heeft ons gedreven naar onze eigen bubbel. De individuele, unieke werkbeleving heeft daardoor een diepe, duistere laag gekregen met als gevolg dat onze - continu groeiende - bubbels steeds meer uit elkaar drijven. Nieuwe golven in de rap transformerende digitale wereld maken het er niet gemakkelijker op.
Sven en zijn Missing Piece: “Niet stap voor stap, maar alles in één keer 180 graden draaien”
4 maart 2024

Sven en zijn Missing Piece: “Niet stap voor stap, maar alles in één keer 180 graden draaien”

De nog maar net ingevlogen Sven heeft in korte tijd grote impact gemaakt als salesmanager en teamlid van de directie. Maak kennis met Sven!
Welcome to live: the next stage for Missing Piece
6 juli 2023

Welcome to live: the next stage for Missing Piece

Het is tijd voor een frisse blik op IT voor financials. Iedereen zei dat het niet kon, dus wij deden het toch. Voor je staat een hernieuwd Missing Piece, in een nieuwe jas met het vertrouwde DNA van jouw IT-partner voor de financiële sector. Een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe belofte: Wherever you are. Welcome to live.
Zo heb je security onder controle binnen je organisatie!
18 april 2024

Zo heb je security onder controle binnen je organisatie!

Wanneer organisaties hun IT uitbesteden, denken ze vaak dat de leverancier alles rondom security regelt. Voor een groot deel wel, maar niet alles.

Missing Piece heeft als strategie dat 'klantintimiteit leidend moet zijn bij alles wat we doen.' Om zo dicht mogelijk bij jou als klant te blijven, investeren wij daar veel tijd en energie in.