Plinten & Profielen Centrale

PPC, zoals Plinten & Profielen Centrale steeds vaker wordt genoemd, is in ruim twintig jaar uitgegroeid tot dé flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerspecialisten..

“Eerst hadden we in ieder pand een eigen server. Met Missing Piece hebben we de overstap gemaakt naar werken in de cloud

PPC neemt het volledige concept af van Missing Piece. Peter Klaassen, eigenaar van PPC, vertelt dat deze tool wel erg handig is sinds er meer mensen vanuit huis werken. “We hebben zo’n 45 werkplekken, waarvan vijf medewerkers vast thuiswerken. Daarnaast werken er zo’n 15 medewerkers af en toe thuis.”

De uitdaging

Voordat PPC ging samenwerken met Missing Piece, werd het bedrijf drie keer slachtoffer van een hack. Bij de laatste hack wist hun toenmalige ICT-beheerder zich ook geen raad meer. Na de laatste hack heeft PPC nog maanden last gehad van alle schade die was aangericht. “We gingen op zoek naar een partij die ook op het gebied van veiligheid professioneel bescherming kon bieden,” aldus Peter Klaassen.

De oplossing van Missing Piece

Na overleg met enkele andere bedrijven in de buurt over hun ervaringen met ICT-leveranciers, kwam PPC in contact met Missing Piece. “Eerst hadden we in ieder pand een eigen server. Met Missing Piece hebben we de overstap gemaakt naar werken in de cloud,” vertelt Peter Klaassen. Het veiligheidsaspect was de belangrijkste reden voor de overstap naar Missing Piece. De ICT-partner verzorgt de monitoring en een proactieve benadering in verhouding tot de digitale weerbaarheid van PPC. Dit doet Missing Piece door gebruik te maken van geavanceerde en gerenommeerde oplossingen die beschikbaar zijn in de markt.

Het resultaat

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Missing Piece,” zegt Peter Klaassen enthousiast. “Zo worden we proactief benaderd om bijvoorbeeld meer gebruik te maken van thuiswerkoplossingen. Missing Piece is heel betrouwbaar. Als er zich een probleem voordoet, gaat het niet van tafel voordat het is opgelost. Ook de servicedesk vind ik erg professioneel opgezet!”

 

Benieuwd hoe wij uw organisatie ook verder kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.