Welcome to live: the next stage for Missing Piece

Het is tijd voor een frisse blik op IT voor financials. Iedereen zei dat het niet kon, dus wij deden het toch. Voor je staat een hernieuwd Missing Piece, in een nieuwe jas met het vertrouwde DNA van jouw IT-partner voor de financiële sector. Een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe belofte: Wherever you are. Welcome to live.

Financieel professionals willen dat IT gewoon werkt, waar ze ook zijn en op ieder moment van de dag. Het gaat om het advies dat ze kunnen geven, de cliënt die ze willen helpen. Technologie die ondergeschikt is aan hun doelen, maar altijd betrouwbaar en beschikbaar. Het outsourcen van IT zit in ons DNA, al sinds onze oprichting doen we niet anders, en daar gaan we ook mee door. Welcome to live, betekent dat jij als financieel professional overal en op ieder moment aan de slag kunt, je kunt altijd live. En live gaan is soms ook spannend, in de spotlight waar iedereen naar je kijkt wil je niet dat de techniek je in de steek laat. Daarom kies je voor Missing Piece. Wij staan voor het stuk vertrouwen dat je voorheen miste in je IT, wij zijn het nieuwe fundament onder jouw succes, live.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op via onze hernieuwde website. Kende je ons al? Bel dan je bekende accountmanager of Missing Piece collega en laat even weten wat je van onze nieuwe stijl vindt, we zijn benieuwd!