HomeZakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

MissingPiece Zakelijke dienstverleningDe cloud is een van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van dit moment. We gebruiken de cloud allemaal: bewust en/of onbewust. Onze bestanden worden opgeslagen in de cloud, we onderhouden onze vriendschappen via apps in de cloud en veel organisaties brengen hun bedrijfsgegevens al onder in de cloud. Dat outsourcing en de cloud steeds populairder wordt staat vast.

Veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie

Missing Piece heeft een concept ontwikkeld waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat u uw ICT volledig kunt uitbesteden tegen een vast tarief per werkplek, per maand. We nemen u de volledige ICT uit handen en bieden deze als dienst aan. U bent dan verzekerd van de laatste technologie en met onze concepten sluiten we direct aan op uw bestaande software.

Missing Piece heeft ervaring met het ontwerp, bouwen en onderhouden van grote en zeer grote systemen en is een ICT-bedrijf met het imago van een professionele, innovatieve en betrokken partner.

Een samenwerking met Missing Piece betekent dat u zich 100% kunt focussen op uw klanten. U kunt rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties.

Ook binnen uw organisatie wordt ongetwijfeld gebruikgemaakt van verschillende applicaties. Uiteraard ligt de keuze qua leverancier van applicaties bij uw organisatie zelf. Door onze kennis van en ervaring met alle ontwikkelingen die er plaatsvinden, kunt u hierin een proactieve advisering van ons verwachten.

Twee datacentra

Missing Piece maakt gebruik van het datacenter BIT in Ede. Feitelijk nemen wij alleen fysieke ruimte af met de daarbij behorende faciliteiten. Binnen dit datacenter ligt het netwerk van Missing Piece. Technisch wordt er in het primaire rekencentrum qua rekenkracht gebruikgemaakt van Cisco UCS servers en voor virtualisatie gebruikgemaakt van VMware. Qua storage wordt er gebruikgemaakt van een Hyperconverged opslagsysteem van Cisco. Het tweede datacenter waarvan Missing Piece gebruikmaakt, is Equinix in Amsterdam. Ook hier wordt alleen de fysieke ruimte gehuurd met de daarbij behorende faciliteiten.

ISO certificering

ICT is het kloppend hart van uw organisatie. U vertrouwt ons uw dataopslag en het beheer van uw ICT-infrastructuur toe. Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit, om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. Missing Piece en de twee datacentra zijn daarom ISO27001 gecertificeerd. Daarnaast voldoet Missing Piece onder andere aan de NVGA-kwaliteitsnormering en laten wij ons jaarlijks auditen door SVC Accountants. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. Missing Piece beschikt eind 2021 over ISAE3000 Type I en later tevens Type 2. 

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Kijk hier naar onze oplossingen.

Ict oplossingen