HomeZakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

MissingPiece Zakelijke dienstverleningDe cloud is een van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van dit moment. We gebruiken de cloud allemaal: bewust en/of onbewust. Onze bestanden worden opgeslagen in de cloud, we onderhouden onze vriendschappen via apps in de cloud en veel organisaties brengen hun bedrijfsgegevens al onder in de cloud. Dat outsourcing en de cloud steeds populairder wordt staat vast.

Veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie

Missing Piece biedt cloud oplossingen waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat u uw ICT volledig kunt uitbesteden. We nemen u de volledige ICT uit handen en bieden deze als dienst aan. U bent dan verzekerd van de laatste technologie en met onze oplossingen sluiten we direct aan op uw bestaande software.

Missing Piece heeft ervaring met het ontwerp, bouwen en onderhouden van grote en zeer grote systemen en is een ICT-bedrijf met het imago van een professionele, innovatieve en betrokken partner.

Een samenwerking met Missing Piece betekent dat u zich 100% kunt focussen op uw klanten. U kunt rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties.

Ook binnen uw organisatie wordt ongetwijfeld gebruikgemaakt van verschillende applicaties. Uiteraard ligt de keuze qua leverancier van applicaties bij uw organisatie zelf. Door onze kennis van en ervaring met alle ontwikkelingen die er plaatsvinden, kunt u hierin een proactieve advisering van ons verwachten.

ISO certificering

ICT is het kloppend hart van uw organisatie. U vertrouwt ons uw dataopslag en het beheer van uw ICT-infrastructuur toe. Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit, om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. Missing Piece is in het bezit van een ISO27001 certificering. Daarnaast beschikt Missing Piece over een ISAE3000D Type I verklaring welke toespitst op de NVGA kwaliteitsnormering. Jaarlijks laten wij ons auditen door SVC Accountants. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. 

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Kijk hier naar onze oplossingen.

Ict oplossingen