HomeNieuwsLopen voor Lyme afgelast

Lopen voor Lyme afgelast

Lopen voor Lyme afgelast

Lopen voor Lyme gaat dit jaar niet door. Vanwege de landelijke maatregelen tegen het coronavirus is het helaas niet mogelijk het wandel- en hardloopevent voor chronische Lyme-patiënten op 4 april doorgang te doen vinden. Missing Piece is sponsor van Lopen voor Lyme.

Vanuit de noodzaak om chronische Lyme-patiënten te ondersteunen is in 2016 Stichting Lopen voor Lyme ontstaan. Dit goede doel organiseert een wandel- en hardloopevenement ten bate van chronische Lyme-patiënten. De deelnemende teams proberen zoveel mogelijk funding op te halen voor de patiënten voor wie ze lopen. Al het opgehaalde geld gaat rechtstreeks, zonder tussenkomst van de stichting, naar deze individuele patiënten.  

Helaas gaat het evenement dit jaar dus niet door. Het goede nieuws is echter dat er deze editie inmiddels al € 450.000,- is opgehaald. Een prachtige prestatie! Doneren kan overigens nog steeds.

Wilt u ook een bijdrage doen? Ga dan naar de website van Lopen voor Lyme. Er kan tot zaterdagmiddag 4 april gedoneerd worden!