HomeNieuws20 vragen die u zichzelf moet stellen over ICT-...

20 vragen die u zichzelf moet stellen over ICT-outsourcing

20 vragen die u zichzelf moet stellen over ICT-outsourcing

De Digitale Transformatie heeft ICT-infrastructuren steeds complexer gemaakt. Het is de laatste jaren erg snel gegaan. Niet zo lang geleden had u vaak nog een simpel bedrijfsnetwerk, in sommige branches nog aangevuld door een klein aantal gespecialiseerde tools. Intussen is er een grote hoeveelheid zakelijke applicaties beschikbaar.

De digitale werkplek heeft zich ontwikkeld tot het hart van veel organisaties. Wanneer de ICT-infrastructuur niet op orde is, heeft dat dus grote gevolgen voor een onderneming.

Daarnaast worden gebruikers steeds veeleisender. Dit komt onder andere doordat ze thuis veel met technologie doen; op het werk willen ze daarom ook een ruime keus aan mogelijkheden.

Om als bedrijf klaar te zijn voor de toekomst is de juiste inrichting van uw ICT een vereiste. Of u zelf de kennis in huis heeft om aan de eisen van een modern bedrijf te beantwoorden, is de vraag die als vanzelf opkomt. Het is een keus waarbij u niet over één nacht ijs moet gaan.

Als hulp bij dit proces, presenteren wij u een checklist met de belangrijkste vragen die u zichzelf moet stellen wanneer u overweegt uw ICT uit te besteden. Komt u er zelf niet helemaal uit? Heeft u niet alle antwoorden? Geen zorgen, wij denken graag met u mee!

Download de gehele whitepaper!