Werkplek

Missing Piece WerkplekOngestoord werken op moderne apparatuur, waar uw systemen goed op draaien. Wij bieden bij onze concepten naast hosting ook hardware op locatie.

Standaard zorgen wij voor een laptop, surface of pc (fat client) met een monitor, toetsenbord en muis met daarbij eventueel een dockingsation. Tevens zorgen wij voor een switch. Op elke werkplek is Microsoft Windows te gebruiken.

Als basis zal ook Microsoft Office (365) beschikbaar zijn. Via Missing Piece kunnen alle Microsoft-applicaties tegen een vast bedrag per maand per gebruiker afgenomen worden. Standaard zijn dit Outlook, Word, Excel en PowerPoint, maar ook Access, Visio, Project en Microsoft Dynamics applicaties behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de applicaties up-to-date zijn.

Alle apparatuur is uitgerust met een standaard Missing Piece software image, zodat wij alle hardware eenvoudig uniform op afstand kunnen beheren. We beveiligen uw werkplek op hoog niveau tegen eventuele virusaanvallen van buiten en wijzigingen in geïnstalleerde software houden wij nauwgezet in de gaten. Door de constante monitoring op werkplekniveau, als ook de analyse van het gedrag van de pc’s en werkstations kunnen we storingen ondervangen en de stabiliteit van de werkplekken garanderen.

Missing Piece zorgt voor de verbinding tussen de hardware op locatie en de Missing Piece-omgeving. Op deze manier bent u verzekerd van stabiele en veilige systemen.

In hoofdlijnen zorgt Missing Piece voor: 

  • Het gebruiksklaar installeren van complete werkplekken.
  • Installatie en aansluiting op het netwerk.
  • Het verhuizen of aanpassen van werkplekken.
  • Het verhelpen van storingen betreffende de werkplek.
  • Het bieden van ondersteuning bij het gebruik van de werkplek. Installatie in het up-to-date houden van de software op de devices.
  • Technisch beheer en onderhoud van de hardware en de software.