Werkplek

Missing Piece Werkplek

Ongestoord werken op moderne apparatuur, waar uw systemen goed op draaien. Onze klanten maken gebruik van De Moderne Werkplek, waarbij volledige ICT infrastructuur wordt uitbesteed aan Missing Piece. Deze moderne werkplek omvat Microsoft 365 met Teams. 

Een werkplek bestaat uit een laptop, surface of pc (fat client) met een monitor, toetsenbord en muis met daarbij eventueel een dockingstation. Missing Piece zal zorgen voor een switch. Op elke werkplek is Microsoft Windows te gebruiken.

Als basis is Microsoft 365 beschikbaar. Via Missing Piece kunnen alle Microsoft-applicaties afgenomen worden. Standaard zijn dit Outlook, Word, Excel en PowerPoint, maar ook Access, Visio, Project en Microsoft Dynamics applicaties behoren tot de mogelijkheden.

Apparatuur kan via Missing Piece worden aangeschaft of reeds in bezit zijn van de klant. Alle apparatuur is uitgerust met een standaard Missing Piece software image, zodat wij alle hardware eenvoudig uniform op afstand kunnen beheren. We beveiligen uw werkplek op hoog niveau tegen eventuele virusaanvallen van buiten en wijzigingen in geïnstalleerde software houden wij nauwgezet in de gaten. Door de constante monitoring op werkplekniveau, als ook de analyse van het gedrag van de pc’s en werkstations kunnen we storingen ondervangen en de stabiliteit van de werkplekken garanderen.

Missing Piece zorgt voor de verbinding tussen de hardware op locatie en de Missing Piece omgeving. Op deze manier bent u verzekerd van stabiele en veilige systemen.

In hoofdlijnen zorgt Missing Piece voor: 

  • Het bieden van ondersteuning bij het gebruik van de werkplek.
  • Installatie en aansluiting op het netwerk. 
  • Installatie en het up-to-date houden van de software op de hardware. 
  • Technisch beheer en onderhoud van de hardware en de software.