HomeICT-oplossingenSkype voor bedrijven - Anywhere365

Skype voor Bedrijven

MissingPiece Skype for businessAdvies dichtbij de klant, maar toch vanuit uw eigen kantoor? Skype voor Bedrijven is een Unified Communications platform waarbij telefoonfuncties zoals bellen, gebeld worden, nummerplannen, doorverbindmogelijkheden en een telefoniste bedienpost allemaal zijn geïntegreerd in uw desktop. Vanuit datzelfde systeem kan het gehele adresboek uit Exchange geraadpleegd worden en kan er worden gebeld. Via instant message kunnen eenvoudig berichten worden gestuurd of kan een videoconferentie worden gehouden. Daarnaast is het mogelijk om uw applicatie te delen, waardoor er digitaal al heel veel vanuit kantoor met uw klant kan worden besproken. Zo brengt u eenvoudig de advieskosten omlaag.

U krijgt bij gebruik van Skype voor Bedrijven de daaraan verbonden Skype voor Bedrijven app. Deze app op de smartphone geeft de mogelijkheid om te bellen, chatten en videoconferentie te gebruiken. Wanneer de app geïnstalleerd wordt op een tablet, kunnen zelfs applicaties gedeeld worden.

Anywhere365

Wilt u weten hoe uw telefonische bereikbaarheid is of hoe uw telefoonverkeer verloopt? Of bent u op zoek naar een meer persoonlijke benadering van uw klanten aan de telefoon? Bent u wellicht geïnteresseerd in een chatfunctie op uw website?

Als uitbreiding op Skype voor Bedrijven bieden wij Anywhere365 aan. Anywhere365 vervult een aantal functionaliteiten die in de Skype voor Bedrijven-omgeving niet beschikbaar zijn. Zo krijgt u de beschikking over een CRM-voorportaal met CTI-klantinformatie. Ook kunt u beschikken over de belhistorie, Wall Boards, Management informatie, een Receptie attendent, mogelijkheden voor Webchat en Call Recording. Een bestaande outsourcing aan Missing Piece, alsmede een operationele Skype voor Bedrijven-omgeving is voorwaardelijk voor de Anywhere365-oplossing. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u een Skype voor Bedrijven-demo? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen