HomeICT-oplossingenSecurity en Certificeringen

Security en Certificeringen

MissingPiece SecurityDe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) dwingt organisaties ertoe om het verwerken van persoonsgegevens tot een minimum te beperken én zorgvuldig om te gaan met systemen en processen rondom de verwerking van persoonsgegevens. Doet u dit niet, dan loopt u het risico op een forse boete. Maar u wilt zelf natuurlijk ook niet dat gegevens van uw organisatie en uw klanten op straat komen te liggen? Om deze redenen is een veilige ICT-omgeving cruciaal.

Door een verscheidenheid aan geïmplementeerde beveiligingsmaatregelen borgt Missing Piece deze eisen. Monitoring en een pro-actieve benadering in verhouding tot onze digitale weerbaarheid is een essentiële vereiste geworden in onze dienstverlening. Hierbij streven wij zo dicht mogelijk aan de hedendaagse veiligheidsstandaarden te voldoen, zowel in onze interne organisatie als in onze externe klantomgevingen. Dit doen wij door middel van geavanceerde en gerenommeerde oplossing die beschikbaar zijn in de markt. We voeren onder andere terugkerende penetratietesten uit in onze omgeving vanuit verschillende perspectieven en hebben toegewijde security posities ingevuld in onze organisatie.

ISO-certificering

ICT is het kloppend hart van uw organisatie. U vertrouwt ons uw dataopslag en het beheer van uw ICT-infrastructuur toe. Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit. Om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. Missing Piece is in het bezit van een ISO27001 certificering. Daarnaast beschikt Missing Piece over een ISAE3000D Type I verklaring die toegespitst is op het 'Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten'. En jaarlijks laten wij ons auditen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. 

Vooruitkijkend in de nabije toekomst streven wij naar certificering in een breder perspectief binnen onze operationele markt. Hiervoor lopen er trajecten binnen andere standaarden conform de gestelde informatiebeveiligingseisen zoals een ISAE Assurance rapportage. Niet alleen om te borgen dat onze eigen organisatie werkt conform een uniforme veilige werkwijze, maar ook zodat onze klanten en leveranciers voldoen aan veiligheidseisen gesteld in de markt.

Training - Phishing mail Campagne

Wat is nou precies phishing en hoe herken ik een phishing e-mail? Dit is een veel voorkomende vraag op de werkvloer.
Phishing is een vorm van internetfraude waarbij internetcriminelen proberen persoonlijke gegevens of wachtwoorden te achterhalen om deze vervolgens te misbruiken. Missing Piece verzorgt en actualiseert voortdurend alle antivirusprogramma’s, installeert en beheert Firewalls en bewaakt voortdurend autorisatie en vele andere security-elementen. Het spreekt voor zich dat de slagingskans van dergelijke phishing aanvallen afhankelijk is van de mate waarin een dergelijke phishing e-mail wordt herkend. Maar hoe herkent u of hoe herkennen uw medewerkers een malafide e-mail? En wat doet u als u het slachtoffer bent geworden van phishing?

Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers zich bewust zijn van phishing en geen persoonlijke gegevens of informatie vrij geven? Kies dan voor onze phishing campagne. Vraag naar onze mogelijkheden.

Contact opnemen