HomeICT-oplossingenMicrosoft Teams - Teams Telefonie

Microsoft Teams - Teams Telefonie

MissingPiece Microsoft teamsGezamenlijk, overzichtelijk en gestructureerd werken? De naam zegt het al, "Teams" is een applicatie waarmee uw team georganiseerd wordt en georganiseerd blijft.

Microsoft Teams is een uniform communicatie- en samenwerkingsplatform dat werkplek chat, video conferenties, bestandsopslag (inclusief de mogelijkheid om samen te werken in bestanden) en applicatie-integratie combineert.

Microsoft Teams is geïntegreerd met Microsoft 365 en beschikt over uitbreidingen die kunnen worden geïntegreerd met niet-Microsoft-producten.

Binnen Microsoft Teams kunnen ​​teams worden gevormd nadat een uitnodiging verzonden is door een teambeheerder of eigenaar.

Kanalen en Tabs

Binnen een team kunnen u en uw collega’s kanalen instellen. Kanalen zijn gespreksonderwerpen waarmee u en uw teamleden kunnen communiceren zonder het gebruik van e-mail of chatbericht. Kanalen zijn toegankelijk voor elk toegevoegd teamlid, dus iedereen heeft toegang en kan zien waarover gesproken wordt. Alle leden kunnen op berichten reageren met zowel tekst als afbeeldingen.

Bovenaan het kanaal staan tabs waarmee u en uw teamleden bestanden, notities, websites en documenten voor iedereen beschikbaar kunnen maken.

Zo kunt u bijvoorbeeld met uw team een PowerPointpresentatie bekijken of zelfs gezamenlijk bewerken. Tevens kunt u taken uitzetten en bijhouden en kunt u wanneer u dat wilt een beveiligde website integreren waarnaar leden van het kanaal regelmatig verwijzen.

Wilt u zelf tabs toevoegen? Ook dit is een mogelijkheid binnen Microsoft Teams. Zo kunt u bijvoorbeeld het kennissysteem Scienta of uw Business Intelligence-rapporten toevoegen en voor uw teamleden beschikbaar stellen.

Teams Telefonie

Telefonie blijft cruciaal bij het zakendoen. Hoe handig zou het zijn als u via Microsoft Teams ook externe contactpersonen kunt bellen? Missing Piece maakt dit voor u mogelijk!

Door volledig over te stappen op Teams telefonie van Missing Piece kunt u altijd bellen naar zowel vast als mobiel via Teams. Op kantoor, thuis en onderweg!

Communicatie

Wilt u vergaderen via Microsoft Teams? U kunt direct een ad hoc vergadering starten. Gebruikers die het kanaal bezoeken, kunnen zien dat er momenteel een vergadering aan de gang is. Teams heeft ook een plug-in voor Microsoft Outlook om anderen uit te nodigen voor een Teams-bijeenkomst.

Wilt u liever één op één chatten of met een kleinere groep communiceren? Ook dit is mogelijk binnen Microsoft Teams. Met ‘Direct-berichten’ kunnen gebruikers privéberichten naar een specifieke gebruiker sturen in plaats van naar een groep mensen.

Ook mobiel blijft u volledig aangesloten, omdat u de gesprekken op de computer kunt voortzetten op uw smartphone. Zo blijft u altijd op de hoogte van de voortgang van uw team.

Overzicht

In Microsoft Teams kunt u gemakkelijk uw planning zien. Ook kunt u direct naar een handig overzicht van al uw persoonlijke bestanden op OneDrive of uw overige persoonlijke schijven. Dit alles wordt allemaal op één plek logisch weergegeven. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Microsoft Teams en Teams Telefonie.