HomeICT-oplossingenMicrosoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 is niet meer weg te denken uit de professionele IT-omgeving. Microsoft 365 omvat de vertrouwde Microsoft-programma’s Word, Excel en Outlook. Maar ook OneDrive, de cloud-opslag van Microsoft, valt hieronder en natuurlijk Exchange Online, de uitgebreide mailserver van Microsoft waarmee uw e-mailarchief, agenda en adresboek naadloos gesynchroniseerd kunnen worden met al uw apparaten.

Missing Piece biedt Microsoft 365 aan als dienst die is verweven in onze cloud oplossingen. Wij voeren door middel van een aantal cloudpacks een heldere propositie. De generieke invulling van deze propositie geeft de mogelijkheid om bij innovatie snel nieuwe ontwikkelingen in de praktijk uit te rollen.

Ongetwijfeld heeft de digitale transformatie ook haar weerslag op uw organisatie, waardoor de invloed van Microsoft producten bij u zal toenemen, met name op het gebied van kantoorautomatisering. Op deze ontwikkelingen in het MKB stemmen we onze dienstverlening zo veel mogelijk af. Wij willen de brug zijn en blijven tussen de functionele vragen en de producten van Microsoft. Door ons partnership met Microsoft kunnen wij innovaties vanuit Microsoft snel implementeren.