HomeICT-oplossingenCloudoplossingen

Cloudoplossingen

MissingPiece CloudWij hebben een Moderne Werkplek ontwikkeld, waarbij de volledige ICT infrastructuur wordt uitbesteed aan Missing Piece. Deze moderne werkplek omvat Microsoft 365 met Teams eventueel aangevuld met Teams telefonie.

Een goed werkende ICT-infrastructuur is een voorwaarde om uw applicatielandschap op een juiste manier te laten functioneren. Door de huidige tendensen, zoals de verschuiving van geïnstalleerde applicaties (legacy) naar webbased applicaties, zullen er voor u nieuwe en complexe vraagstukken ontstaan. Omdat Missing Piece ervaring heeft in de branche, kunnen wij u helpen met uw specifieke uitdagingen.

Wij begrijpen hoe uitdagend het is om, in deze snel ontwikkelende cloud wereld, volledig geïnformeerd te zijn en uw eindgebruikers in staat te stellen om hierin mee te ontwikkelen. We kijken samen met u welke oplossingen het beste aansluiten bij uw organisatie en bedrijfsscenario’s. Met het doel om onze klanten ‘het beste” uit ICT’ te laten halen zijn wij geen traditionele ICT leverancier maar uw ICT Business partner.

Missing Piece is een Microsoft cloud specialist en staat achter de kwaliteit van de Microsoft diensten. Onze focus op de moderne ICT met een modern ingerichte werkplek geeft onze klanten veel voordelen op het gebied van productiviteit, veiligheid en innovatie.

Missing Piece heeft cloud concepten ontwikkeld waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met alle bestaande cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid en schaalbaarheid. Wij voeren hierdoor een heldere propositie. De generieke invulling van deze propositie geeft de mogelijkheid om bij innovatie snel en generiek innovatie in de praktijk uit te rollen. U bent verzekerd van de juiste hardware, netwerkverbindingen en hosting van de door u benodigde software. 

Multi Cloud Pack

Het Multi Cloud Pack is geschikt voor medewerkers die zowel gebruik maken van applicaties in de cloud als legacy (geïnstalleerde applicaties). Het is een “hybride” cloudoplossing. 

De Multi Cloud omgeving geeft de mogelijkheid om binnen de Moderne Werkplek ook nog gebruik te kunnen blijven maken van legacy (geïnstalleerde applicaties). Medewerkers ervaren de combinatie van de nieuwe Moderne Werkplek zonder de functionaliteit te verliezen van de applicaties die nog niet Full Cloud geschikt zijn. De gebruiker ervaart hier tevens de optimalisatie van de Microsoft producten zoals Teams eventueel aangevuld met telefonie. 

Elke gebruiker krijgt de beschikking over een Microsoft 365 omgeving met alle Microsoft toepassingen zoals Word, Excel, etc.
De opslag van de gemeenschappelijke documenten (G-schijf) wordt vervangen door One Drive/Sharepoint en deze gedeelde documenten zijn per medewerker lokaal te synchroniseren waardoor er sprake is van de meest optimale perfomance. De structuur zal zorgen voor efficiency. Daarnaast krijgt iedere medewerker de beschikking over een persoonlijke One Drive. 

Full Cloud Pack

Het Full Cloud Pack is geschikt voor medewerkers die volledig gebruik maken van applicaties in de cloud en dus geen gebruik maken van legacy. 

De Full Cloud omgeving geeft de mogelijkheid om binnen de Moderne Werkplek gebruik te kunnen maken van cloud applicaties (niet geinstalleerde applicaties). Medewerkers ervaren de functionele voordelen van de nieuwe Moderne Werkplek en ervaren tevens de optimalisatie van de Microsoft producten zoals Teams eventueel aangevuld met telefonie.  

De gebruiker krijgt de beschikking over een Microsoft 365 omgeving met alle Microsoft toepassingen zoals Word, Excel, etc.
De opslag van de gemeenschappelijke documenten (G-schijf) wordt vervangen door One Drive/Sharepoint en deze gedeelde documenten zijn per medewerker lokaal te synchroniseren waardoor er sprake is van de meest optimale perfomance. De structuur zal zorgen voor efficiency. Daarnaast krijgt iedere medewerker de beschikking over een persoonlijke One Drive. 

Meer informatie over onze cloud oplossingen? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen