HomeICT-oplossingenCloudoplossingen

Cloudoplossingen

MissingPiece CloudEen goed werkende ICT-infrastructuur is een voorwaarde om uw applicatielandschap op een juiste manier te laten functioneren. Door de huidige tendensen, zoals de verschuiving van geïnstalleerde applicaties (legacy) naar webbased applicaties, zullen er voor u nieuwe en complexe vraagstukken ontstaan. Omdat Missing Piece ervaring heeft in de branche, kunnen wij u helpen met uw specifieke uitdagingen.

Missing Piece heeft concepten ontwikkeld waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met alle bestaande cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid en schaalbaarheid. Alle concepten van Missing Piece zijn volledig toepasbaar op financieel dienstverleners, accountantskantoren en zakelijk dienstverleners.

Wij voeren door middel van een aantal concepten een heldere propositie. De generieke invulling van deze propositie geeft de mogelijkheid om bij innovatie snel en generiek innovatie in de praktijk uit te rollen. Tegen een vast bedrag per medewerker, per maand bent u verzekerd van de juiste hardware, netwerkverbindingen en hosting van de door u benodigde software. 

Op basis van verdere digitalisering ondergaat ons Missing Piece platform continu upgrades. Daarom wordt ons huidige platform de komende jaren verder uitgebreid met functionaliteiten, zodat we de goede naam die Missing Piece in de markt heeft ook in de toekomst blijven waarmaken.

MP3.0

Werkt u enkel met geïnstalleerde (legacy) applicaties? Dan is dit voor u een geschikte cloud-oplossing. MP3.0 is technisch een traditionele public cloud-oplossing. Het is een vorm van cloud computing waarbij een interne (private) cloud en een externe (public) cloud door technologische oplossingen met elkaar verbonden zijn met gebruik van Citrix.  Er wordt gezorgd voor de verbinding tussen de hardware op locatie en de Missing Piece-omgeving door gebruik te maken van een VPN-verbinding. U bent verzekerd van stabiele en veilige systemen. Monitoring, actief beheer en uitvoerige security worden uitgevoerd. Missing Piece verwacht een gefaseerde afbouw van MP 3.0 ten gunste van MP3.1, welke wij hieronder beschrijven.

Wilt u binnen deze Citrix omgeving ook de voordelen van Microsoft Teams? Ook dit is een mogelijkheid binnen ons MP3.0 concept. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

MP3.1

Werkt u binnen uw organisatie zowel met geïnstalleerde (legacy) applicaties als met webbased applicaties? Het MP3.1 concept maakt werken binnen één organisatie mogelijk met zowel geïnstalleerde applicaties (legacy) als webbased applicaties.

MP3.1 is een cloudoplossing en omvat Microsoft 365 met Microsoft Teams én Teams Teleonie en heeft daarbij de voordelen van een public cloud. Het is een concept dat schaalbaar, flexibel en veilig is en een duidelijk beheer heeft van alle bedrijfsdata. Het is binnen MP3.1 mogelijk om verbinding te leggen met de interne (private) cloud om inzicht te krijgen in data die geregistreerd is in legacy applicaties. Met deze oplossing kunnen medewerkers zowel gebruikmaken van legacy applicaties als webbased applicaties, samengevoegd in een goedwerkende en veilige omgeving.

Meer informatie over onze concepten? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen