Cloud

MissingPiece CloudEen goed werkende ICT-infrastructuur is een voorwaarde om uw applicatielandschap op een juiste manier te laten functioneren. Door de huidige tendensen, zoals de verschuiving van geïnstalleerde applicaties (legacy) naar webbased applicaties, zullen er voor u nieuwe en complexe vraagstukken ontstaan. Omdat Missing Piece ervaring heeft in de branche, kunnen wij u helpen met uw specifieke uitdagingen.

Missing Piece heeft concepten ontwikkeld waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met alle bestaande cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid en schaalbaarheid. Alle concepten van Missing Piece zijn volledig toepasbaar op financieel dienstverleners, accountantskantoren en zakelijk dienstverleners.

Wij voeren door middel van een aantal concepten een heldere propositie. De generieke invulling van deze propositie geeft de mogelijkheid om bij innovatie snel en generiek innovatie in de praktijk uit te rollen. Tegen een vast bedrag per medewerker, per maand bent u verzekerd van de juiste hardware, netwerkverbindingen en hosting van de door u benodigde software. 

Op basis van verdere digitalisering ondergaat ons Missing Piece platform continu upgrades. Daarom wordt ons huidige platform de komende jaren verder uitgebreid met functionaliteiten, zodat we de goede naam die Missing Piece in de markt heeft ook in de toekomst blijven waarmaken.

MP3.0

Werkt u enkel met geïnstalleerde (legacy) applicaties? Dan is dit voor u een bijzonder geschikte cloud-oplossing. MP3.0 is technisch een traditionele public cloud-oplossing. Het is een vorm van cloud computing waarbij een interne (private) cloud en een externe (public) cloud door technologische oplossingen met elkaar verbonden zijn met gebruik van Citrix. Binnen MP3.0 maakt u als klant gebruik van hosted Office 2019. Er wordt gezorgd voor de verbinding tussen de hardware op locatie en de Missing Piece-omgeving door gebruik te maken van een VPN-verbinding. U bent verzekerd van stabiele en veilige systemen. Monitoring, actief beheer en uitvoerige security worden uitgevoerd. Missing Piece verwacht een gefaseerde afbouw van MP 3.0 ten gunste van MP3.1 respectievelijk MP3.2, die wij hieronder beschrijven.

MP3.1

Werkt u vooral nog met geïnstalleerde (legacy) applicaties, maar wilt u wel de voordelen van Office365 en overige online Microsoft-producten? MP3.1 is dan voor u een geschikte cloud-oplossing. Het MP3.1 platform is qua technische structuur gelijk aan het MP3.0 platform, waarbij wij de voordelen van Office365 toevoegen in plaats van hosted Office 2019.

MP3.2

Werkt u binnen uw organisatie zowel met geïnstalleerde (legacy) applicaties als met webbased applicaties? Het MP3.2 concept maakt werken binnen één organisatie mogelijk met zowel geïnstalleerde applicaties (legacy) als webbased applicaties.

MP3.2 is een hybride oplossing en omvat Office365 met de voordelen van een public cloud. Het is een concept dat schaalbaar, flexibel en veilig is en een duidelijk beheer heeft van alle bedrijfsdata. Het is binnen MP3.2 mogelijk om verbinding te leggen met de interne (private) cloud om inzicht te krijgen in data die geregistreerd is in legacy applicaties. Met deze oplossing kunnen medewerkers zowel gebruikmaken van legacy applicaties als webbased applicaties, samengevoegd in een goedwerkende en veilige omgeving.
Niet te veel willen betalen voor werkplekken met enkel webbased applicaties? Met het MP3.2 concept betaalt u alleen wat uw medewerkers daadwerkelijk nodig hebben.

Meer informatie over onze concepten? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen