HomeICT-oplossingenAlle ICT-oplossingen

ICT-oplossingen

MissingPiece Ict oplossingTechnologie ontwikkelt zich in een razend tempo. Missing Piece zit bovenop de veranderingen en vertaalt nieuwe mogelijkheden in de beste toekomstgerichte oplossingen.

Wij voeren door middel van verschillende concepten een heldere propositie. De generieke invulling van deze propositie geeft de mogelijkheid om bij innovatie snel en generiek innovatie in de praktijk uit te rollen. Tegen een vast bedrag per medewerker, per maand bent u verzekerd van de juiste hardware, netwerkverbindingen en hosting van de door u benodigde software. Start er een nieuwe medewerker, dan zorgen wij voor de juiste ICT-inrichting en een compleet ingerichte werkplek. Omdat onze dienstverlening schaalbaar is, heeft u altijd een duidelijk inzicht in uw ICT-kosten.

Wij combineren onder meer werkplekbeheer, hosting, netwerkbeheer, Microsoft Teams, Office365, Skype voor Bedrijven, Anywhere365 - met daarbij focus op security - en zetten ICT in, om rendement voor onze klanten te kunnen realiseren. Onze specialistische kennis van de branches en onze keuzes voor gerenommeerde technieken zetten wij doelgericht in om meerwaarde te kunnen bieden aan onze klanten.

Customer intimacy

Missing Piece heeft als strategie dat customer intimacy leidend moet zijn bij alles wat we doen. Om zo dicht mogelijk bij onze klant te blijven, investeren wij daar veel tijd en energie in. Hier maken onder meer accountmanagement en persoonlijke aandacht een belangrijk deel van uit. Op een breder vlak gaat het er vooral om dat onze hele organisatie kennis heeft van de branche. Door echt te luisteren naar de klantbehoeften en deze mee te nemen in onze innovatiestraat, kunnen wij innovaties van voldoende voeding blijven voorzien.

Onze voordelen in het kort:

  • Veiligheid, ook in combinatie met uw internet en portal, zodat uw data niet toegankelijk is voor anderen.
  • Performance; wij maken gebruik van Citrix en ICT-processen draaien in het datacenter.
  • Benaderbaarheid; uw data vanaf elke locatie tot uw beschikking.
  • De complexiteit en nieuwe ontwikkelingen aangaande ICT nemen wij voor u uit handen.
  • Vast tarief per werkplek, geen additionele kosten.
  • Geen additionele kosten voor het uitvoeren van updates op uw applicaties.
  • Één Servicedesk voor technische vragen.

Onze diensten