HomeFinanciële dienstverlening

Financiële dienstverlening

MissingPiece Financiele dienstverleningICT is het hart van uw organisatie. Waar we tien jaar geleden gebonden waren aan ons bureau, kiezen steeds meer financiële dienstverleners de laatste jaren voor een digitale werkplek. Door het digitaliseren wordt het mogelijk plaats- en tijdsonafhankelijk te werken. Dit werkt efficiënt, is kostenbesparend en veilig. Missing Piece denkt graag met u mee over digitalisering en is dé partij voor een stabiele en veilige ICT omgeving.

Veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie

Missing Piece biedt oplossingen waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat u uw ICT volledig kunt uitbesteden. We nemen u de volledige ICT uit handen en bieden deze als dienst aan. U bent dan verzekerd van de laatste technologie en met onze cloud oplossingen sluiten we direct aan op uw bestaande software.

Branche kennis

De specifieke branchekennis is vooral te danken aan de oprichters Lex de Bruijn en Marco van Dam aangezien zij beiden afkomstig zijn uit de financiële dienstverlening. Gebruikersgemak, optimale performance, grip op kosten en meegaan met de tijd, dit waren allemaal elementen die ze tijdens hun werk in de financiële dienstverlening op ICT-vlak niet konden vinden. Ze vonden dat het ‘anders’ moest en zijn Missing Piece gestart.

Inmiddels heeft Missing Piece een positie verworven van marktleider op het gebied van outsourcing bij financieel dienstverleners en heeft het imago van een professionele, innovatieve en betrokken partner in deze doelgroep. Missing Piece heeft ervaring met het ontwerp, bouwen en onderhouden van grote en zeer grote systemen.

Een samenwerking met Missing Piece betekent dat u zich 100% kunt focussen op uw klanten. U kunt rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties zoals ANVA, CCS , DDi, Market Scan, AMIS, HDN, Adviesbox en Assu. Tevens heeft Missing Piece een partnership met ANVA met het 'Mijn-ANVA concept'.

ISO certificering

Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit, om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. U vertrouwt uw dataopslag en het beheer van uw ICT-infrastructuur aan ons toe. Missing Piece is in het bezit van een ISO27001 certificering en tevens beschikt Missing Piece over een ISAE3000D Type I verklaring welke toespitst op de NVGA kwaliteitsnormering.. Daarnaast laten wij ons jaarlijks auditen door SVC Accountants. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. De certificering zal worden vormgegeven in de lijn van het Volmacht Werkprogramma.

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Kijk hier naar onze oplossingen.

Ict oplossingen