HomeAccountancy

Accountancy

MissingPiece AccountancyVeel accountskantoren werken met complexe ICT-landschappen en met verschillende software-oplossingen die met elkaar moeten ‘communiceren’. Ook is de accountancy branche aan grote veranderingen onderhevig. Dit kan erin resulteren dat ICT een uitdaging is voor uw onderneming. Wat we vaak zien is dat een gedeelte van de werknemers nog on premise werken en een gedeelte al in de cloud. Hoe kunt u deze hybride vorm van werken op de juiste manier faciliteren? Wat is voor u de beste cloudoplossing? Wat levert het voor uw organisatie op? Missing Piece helpt u graag!

Veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie

Missing Piece biedt cloud oplossingen waarbij uw applicaties en data daar draaien waar deze het beste tot hun recht komen en waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende cloud-technieken. Dit biedt u onder andere veiligheid, schaalbaarheid, continuïteit en kostenreductie.

100% Focus

Het uitgangspunt van de dienstverlening van Missing Piece is dat onze klanten de ICT volledig uitbesteden. We nemen u de volledige ICT uit handen en bieden deze als dienst aan. U bent dan verzekerd van de laatste technologie en met onze oplossingen sluiten we direct aan op uw bestaande software. 

Een samenwerking met Missing Piece betekent dat u zich 100% kunt focussen op uw klanten. U kunt rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties zoals Unit4, Accountview, Fiscaal gemak, Microloon, Exact Globe/Online, Snelstart en Akkermans.

Missing Piece heeft ervaring met het ontwerp, bouwen en onderhouden van grote en zeer grote systemen en is een ICT-bedrijf met het imago van een professionele, innovatieve en betrokken partner.

ISO certificering

ICT is het kloppend hart van uw organisatie. U vertrouwt ons uw dataopslag en het beheer van uw ICT-infrastructuur toe. Data is voor u als organisatie het meest waardevolle bezit, om die reden is het belangrijk dat data veilig is en er op een juiste manier mee omgegaan wordt. Missing Piece is in het bezit van een ISO27001 certificering. Daarnaast beschikt Missing Piece over een ISAE3000D Type I verklaring welke toespitst op de NVGA kwaliteitsnormering. Jaarlijks laten we ons auditen door SVC Accountants. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. 

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Kijk hier naar onze oplossingen

Ict oplossingen